Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op
0472 86 73 650472 86 73 65

Uw klok hersteld door een professional

Timeless - Klok herstellenWaarom zou u een nieuwe klok of uurwerk kopen als u uw origineel stuk kunt laten herstellen door een ervaren vakman? Timeless zorgt namelijk voor een snelle en duurzame herstelling van alle klokken in Riemst en omgeving. Vertrouw dus op onze jarenlange expertise en maak beslist een afspraak.

Onze deskundigheid in klokken is gekend in Riemst en ver daarbuiten. Wij zijn dan ook vaste hersteller voor diverse juweliers die prat gaan op kwaliteitsvol herstelwerk waar hun klanten meer dan tevreden over zijn.

Wij komen de klok ophalen en terugbrengen

Nu denkt u waarschijnlijk: hoe moet ik dat onhandige – maar mooie – stuk van hier naar de atelier brengen? Wel, dat is het net: u hoeft dat niet te doen. Wij doen dat voor u. Wij komen alle staande klokken zelf afhalen en terugbrengen zodat we meteen de goede werking na herstelling kunnen verifiëren. Van een goede service gesproken.

Maak een afspraak voor de herstelling van uw klok

Wie zijn of haar klok wenst te laten herstellen in Riemst en omstreken kan het Timeless Service Center steeds vrijblijvend contacteren voor informatie. Wij staan u graag te woord en geven u de nodige uitleg. Bel of mail ons meteen voor een afspraak!