Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op
0472 86 73 650472 86 73 65
Timeless

Horlogemaker Timeless
uit Riemst herstelt alle horloges en klokken

Is uw uurwerk stuk? Tikt uw staande klok niet meer op het ritme van de tijd? Of is uw favoriete ketting of armband kapot? Dan moet u beslist eens horen bij horlogemaker Timeless uit Riemst. Wij staan al jaar en dag klaar met een snelle en efficiënte service tegen betaalbare prijzen. Wij herstellen alle uurwerken, klokken en juwelen en doen dat al jaren aan een stuk met heel veel passie en plezier.

 

Veilig vervoer van klokken

Ons atelier is uitgerust met de nodige materialen om elke herstelling succesvol af te ronden. De staande klokken komen wij bij particulieren zelf ophalen en terugbrengen na herstelling. Op die manier zijn we zeker van een veilig vervoer en een correcte werking. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van diverse prestigieuze merken waaronder Breguet, Omega, Longines, Rado, Tissot e.a. Bovendien beschikken wij over de nodige opleidingscertificaten die door de bedrijven zelf afgeleverd werden.

Breng daarom uw horloge, klok of juweel naar deze horlogemaker uit Riemst of contacteer ons Timeless service center. Wij zorgen voor een “tijdige” herstelling en een vlotte service! Ook voor juwelen.

Webshop

Op onze webshop kunt u alle soorten horloges en juwelen kopen:  nieuwe horloges van de merken Pontiac, Junkers, Zeppelin, Casio; tweedehands horloges van verschillende merken en juwelen van het merk Bijoux CN ( La Coque de Nacre ).

Nieuwe horloges

2dehands horloges

Juwelen

Koop uw horloge online

U kunt uw favoriete horloge ook online kopen in Riemst via de webshop van horlogespeciaalzaak Timeless. We hebben een exclusief assortiment van nieuwe en tweedehands horloges. Daarnaast verkopen we ook allerhande juwelen. Snuister dus gerust eens rond in onze collectie en plaats daarna uw bestelling. Niets gaat zo gemakkelijk.

  • Nieuwe horloges: Pontiac, Junkers, Zeppelin, Casio
  • Tweedehands: geen vaste merken
  • Juwelen: van het merk Bijoux CN ( La Coque de Nacre )

Wenst u meer info over de diensten of producten?

Voor meer info of verdere vragen over het online kopen van horloges in Riemst, kunt u gerust contact opnemen met het Timeless Service Center. Zaakvoerder Bart Slangen staat u graag bij met een woordje heldere uitleg over de verschillende diensten en producten.

Geen product gevonden

Merken in onze webshop

Pontiac Junkers Zeppelin Casio Bijoux cn Paris